View:
Lloji i pronës: Apartamente Clear

Jepet me qera apartament 2+1 tek pallatet Hawai prane Qendres Kristal ne katin e 10 me ashensor. Apartamenti eshte plotesisht i mobiluar.   www.Halilaj.al

Shiko Detajet
Jepet me qera 2+1 Vizion Plus ne Don Bosko Don Bosko
300 €

Shiko Detajet Sipërfaqja - 76 M 2 Land Size - 76 M 2

Jepet me qera 2+1 tek Vizion Plus prane Turk Dental . Apartamenti eshte 76 m2 ne katin e 4 dhe plotesisht i mobiluar.   www.Halilaj.al

Shiko Detajet
Jepet me Qera te Ali Demi Ali Demi / Tregu Elektrik
500 €

Shiko Detajet Sipërfaqja - 140 M 2 Land Size - 140 M 2

Jepet me Qera apartament 2+1 ne Ali Dem tek Fushat e Sportit. Apartamenti eshte 140 m2 dhe eshte plostesisht i mobiluar dhe me te gjitha pajisjet elektroshtepiake.   www.Halilaj.al

Shiko Detajet

Jepet me qera apartament 2+1 Prane Kompleksit Halili me nje siperfaqe prej 100m2. Apartamenti eshte plotesisht i mobiluar me nje mobilim bashkekohor .   www.Halilaj.al

Shiko Detajet